Testimonials

Wat anderen zeggen over het boek ‘Buik blij, jij blij! In 5 stappen van je buikpijn af met de unieke en effectieve S.M.I.L.E.-methode’:

 

 

Prettig leesbaar

Het is prettig leesbaar en met een open blik zodat vrijwel iedereen zich hierin kan vinden en praktische tips hieruit mee kan pikken. Darmgezondheid.nl

Veel tips

Dit boek biedt een groot aantal tips en adviezen om verbetering van buikklachten te bereiken. Het biedt gelukkig ook ruimte voor twijfel en moedigt aan tot kritisch nadenken. Prof. dr. André J.P.M. Smout, maag-darm-leverarts

Blij met mijn drol!

Gonnie: Vanmorgen voor het eerst sinds augustus vorig jaar een echte drol gedraaid! Ik was bijna te trots om hem zomaar door te spoelen. Hoe dat komt? In augustus ging ik het ziekenhuis in met hepatitis, daar gaven ze me macrogol vanwege de morfine die ik tegen de pijn kreeg. Diverse keren vroeg ik mijn… Read more “Blij met mijn drol!”

Buik blij, jij blij.

Af en toe heb ik last van (niet ernstige maar wel vervelende) buikklachten en met mij waarschijnlijk vele anderen. Uit onderzoek van de Maag, Lever en Darm stichting blijkt namelijk dat één op de vijf mensen wel eens buikklachten heeft. Dit kan natuurlijk verschillende oorzaken, achtergronden en gevolgen hebben. En hoewel er bij veel mensen… Read more “Buik blij, jij blij.”

 

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

Wat is je volledige naam?
Wat is je mailadres?
Wat vind je van het (e)boek?
waardering velden

 

 

Leave a Reply

  • (will not be published)